Migros Çalışma Şartları Nasıldır 2021

Türkiye’nin En eski perakende market zincirlerinden biri olan Migros 1954 yılında kurulmuş olup neredeyse bir aşıra yaklaşan bir ticari faaliyeti ile oldukça istikrarlı bir yapı içindedir. Kurulduğu ilk yıllarda kamyon üzerinde satış yapmaya başlayarak müşterilerin ayağına kadar giden firma. Zaman içinde sabit marketler ile Türkiye’nin Dört bir yanına market şubeleri açarak çalışmayı genişletmiştir.

Sanal market ve Araba üzerinde market satıcılığı konusunda ülkemizde öncü marketlerden biri olan Migros Bünyesinde bir çok marketi kurarak ticari faaliyete sunmuştur. (Şok, Tansaş) Bir çok marketten farklı olarak seçmiş olduğu personellerde tahsil bekleyen Migros’da çalışan yöneticilerin büyük bir kısmı reyon veya kasa gibi alanlarda çalışarak ilerleyen zamanda çalışma noktasında yükselmiştir. Bu anlamda en alt noktadan giriş yaparak market veya bölge müdürü gibi yüksek noktalara gelmek bu market için oldukça kolaydır. Tek şartı kendini geliştirmek ve işine bağımlı olmaktan geçer.

Migros Çalışma Şartları

Migros Tam zamanlı ve Part time olmak üzere iki farklı personel çalışma tekniği uygulamaktadır. Tam zamanlı personeller günlük 7,5 saat çalışmaktadır. Aynı zamanda çay ve yemek molaları bulunan bu personeller piyasadaki market çalışanlarına nazaran daha fazla maaş almaları ile bilinmektedir. Yarım zamanlı yani part time çalışma sisteminde ise genellikle günlük 4 saat çalışan üniversite öğrencileri tercih edilmektedir. https://kampanyakolik.com/migros-calisma-sartlari/ sitesinden aldığımız bilgilere göre “ Market açılış ve kapanış saatlerine göre ayarlanan çalışma saatleri Bu çalışma saatlerine ek olarak part time çalışanlar mağaza müdür veya yardımcılarının belirlediği genellikle (Pandemi öncesi 18:00-22:00 Pandemi sonrası günlük 4 saat haftalık 30 aylık 120 saat çalışma yapmaktadır.” Olarak anlatılmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir